ACTIVITEITEN

Activiteiten

De kinderen zijn bij KVW Wessem in veilige handen. Wij als bestuur vinden het belangrijk dat de kinderen en vrijwilligers in beschermde omgeving mee kunnen gaan met Kinder Vakantie Werk. Daarom volgen wij de protocollen en adviezen van ‘in veilige handen’. Deze is speciaal opgezet voor vrijwillige organisaties.

Wij hebben binnen KVW Wessem een vertrouwenspersoon, namelijk Liza Cox. Indien er vragen opmerkingen of bijzondere zaken zijn kunnen de leiders (vrijwilligers), kinderen en ouders bij haar terecht om het verhaal neer te leggen.

Tevens moeten de meegaande vrijwilligers een document van omgangsregels ondertekenen. Zodat ze ervan bewust zijn, wat wel en niet kan tijdens de uitjes. Tijdens vergaderingen van bestuur en vrijwilligers, zal altijd het thema grensoverschrijdend gedrag besproken worden. Zodat iedereen weer even weet, wat wel geoorloofd is, wat niet en waar we als begeleiding op moeten letten.

Meer en uitgebreidere informatie zal t.z.t. toegevoegd worden op deze pagina.

Yes… Woensdag gaan we dan echt van start … KVW 2020 met het grote ‘KVW Klokkenspel’.🤩

Kinderen kunnen om 10.00uur in de speeltuin ‘afgeleverd’ worden.
En om 15.00u weer opgehaald worden in de speeltuin.

Denk aan:
– Lunch pakketje
– Drinken
– Gemakkelijke kleding
– Schoenen aan doen (geen slippers)
– Zwemkleding
– Reserve kleding
– Zonnebrandcrème
– Zakcentje om iets lekkers te kopen.

We gaan er een leuke dag van maken!

De betaling gebeurt dit jaar alleen via bankrekening. Gelieve het gehele bedrag in een keer over te maken, onder vermelding van de voor- en achternamen van de kinderen, aan NL67RABO0157500756 t.n.v. Stichting Kindervakantie Werk Wessem.

KVW gaat terug in de tijd, met minimale middelen, maximaal plezier beleven! We gaan naar het bos(Bieëgderhei)!! 🌳🌲🌞

Belangrijke informatie:
* verzamelen om 9.50u bij de speeltuin
* Stevige (wandel/dichte) schoenen, GEEN slippers
* Oude kleren én LANGE broek
* Muggen spul
* Genoeg eten en drinken
* Zonnebrand crème
* Kinderen van groep 4 en hoger een fiets die in orde is
* Ga van te voren (thuis) naar de wc, (bij hoge nood, er is wel voor een primitieve wc aanwezig.)
* we zijn rond 15.00u terug in de speeltuin waar de kinderen weer opgehaald kunnen worden.

Kinderen van groep 1 t/m 3 worden met auto’s vervoerd
Kinderen van groep 4 t/m 8 gaan per fiets

We zoeken nog enkele ouders, om de kleine kinderen te brengen(10.00u) en/of te halen (14.30u) in Beegden. Gelieve even een chatbericht te sturen.

Beschrijving activiteit 3