OVER KVW WESSEM

Over KVW Wessem

De ‘Stichting Kindervakantiewerk Wessem’ organiseert jaarlijks in de zomervakantie activiteiten voor de kinderen van Wessem in de leeftijdscategorie van 5 tot 13 jaar + 1e jaar voorgezet onderwijs.

De activiteiten vinden plaats op de 6 woensdagen van de zomervakantie. Dan gaan we met de bus naar een speeltuin, speelpark, zwembad of hebben we Spel & Fun in Wessem. Waar we precies naartoe gaan wordt de maandag van tevoren bekent gemaakt door flyers bij Bakkerij Geudens, Verswinkel Marleen en hier op de website. Indien de weersomstandigheden hiertoe aanleiding geven kan door het bestuur het programma op de dag zelf alsnog aangepassen.

Ons vertrekpunt is op het terras bij ‘Gasterie De Knip’, Waar de kinderen zich vanaf 8.45 uur verzamelen, zodat we op tijd kunnen vertrekken. De terugkomst tijd wordt bekend gemaakt via de flyers en op de website.

De activiteiten, verslagen, foto’s en informatie vindt u regelmatig terug in ‘De Klup’ en op deze site.

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons nemen via contact of stuur een mail naar info@kvwwessem.nl.

Het bestuur van “Stichting Kindervantiewerk Wessem” bestaat uit:
– Eric Leblanc, Voorzitter
– Femke Leblanc, Secretaris
– Liza Cox, Penningmeester
– Erwin Konings, algemeen bestuurslid

We zijn nog opzoek naar versterking binnen het bestuur. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@kvwwessem.nl